de (Basis) Catechese gaat weer beginnen op maandag 24 september de (Basis) Catechese gaat weer beginnen op maandag 24 september

Yes, de (Basis) Catechese gaat weer beginnen op maandag 24 september
Op maandagavond 24 september beginnen wij weer met de catechese groepen.
Vanaf 10 jaar ben je welkom in de basisschool groep,heel  gezellig als je erbij komt!
Zit je op de middelbare school dan wordt je in de oudste groep ingedeeld, jongeren vanaf 12 jaar.
De opzet zal als vanouds zijn: om 18 uur eten we gezamenlijk tot half 7 en daarna gaan we met beide groepen afzonderlijk de Bijbelse thema’s behandelen.
Op maandag 24 september is de start van het eerste deel van dit seizoen.
De volgende data zijn 1, 8 en 15 en 29 oktober en 5, 12 en 19 november.
Heb jij ook zin om mee te doen, geef je dan op bij Nienke Paulusma.
Telefoonnummer 06-54927879
Ben je er nog nooit bij geweest en toch nieuwsgierig, kom dan eens kijken hoe gezellig het is!
Tot 24 september!
Namens de leiding, Nienke Paulusma

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

zondag 3 juni 2018