Koken voor catechesegroep Koken voor catechesegroep

Wij zijn een heleboel mensen dankbaar dat ze de afgelopen jaren voor de catechese groepen hebben willen koken! Want wat is het gezellig om het samenzijn met de jongeren te beginnen met een maaltijd. Het is een belangrijke bindende factor.
Nu komen wij weer met de vraag of er zich per avond 2 mensen op willen geven om dit seizoen een keertje voor circa 8 personen te koken.
De jongeren zijn allemaal dankbare eters, er hoeft geen culinair gerecht te komen, gewoon een eenpansmaaltijd valt altijd in de smaak.
Wij hopen dat u zich een keertje op wilt geven en om 18.00 uur een maaltijd aan wilt leveren op de hierna genoemde data.
We hebbende volgende data 2 kokers per keer nodig:
24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en 5, 12 en 19 november.
Kunt u mee doen, wilt u zich dan opgeven bij Nienke Paulusma
Telefoonnummer: 0654927879

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

zondag 3 juni 2018