Woensdagmiddagclub Woensdagmiddagclub

Wie wil er zich in het nieuwe seizoen 1 woensdagmiddag inzetten om de kinderclub te leiden.
Het is altijd de eerste woensdagmiddag van de maand van 14 uur tot circa 15.30 uur.
Heb je een leuk idee om met de kinderen vanaf groep 4 t/m 8 die tijd in te vullen of wil je dat even overleggen?
Het is zinvol om met twee personen de groep te leiden, wie weet kunnen er dan twee groepen gemaakt worden, jongsten en oudsten.
Op het activiteitenbord in de hal hangt een intekenlijst en kun jij je naam achter een datum zetten die je schikt.
Of geef je op bij Nienke Paulusma tel.nr. 06-54927879

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

zondag 3 juni 2018