PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Studiekring “Verbonden en vervreemd” van Wim Dekker Studiekring “Verbonden en vervreemd” van Wim Dekker

De stemmen zijn geteld door de notaris en het boek dat we de komende periode gaan behandelen is dat van Wim Dekker geworden: "Verbonden en vervreemd". Hoe kunnen wij in onze seculiere, pluralistische cultuur nog over God spreken? En welke boodschap hebben we dan? In zijn bekende rede op de Areopagus citeert Paulus de heidense dichter Aratus. Dat lijkt even een brug te slaan naar zijn hoorders.
Wanneer hij echter begint over Jezus en de opstanding, haken de meesten af. Waarom vertelt hij zo'n heftig, tegendraads verhaal? Om Paulus' boodschap te durven delen met onze tijdgenoten, zullen wij er eerst zelf door geraakt moeten worden, zo is de opvatting van Dekker. De eerste ochtend van deze studie- en gesprekskring staat gepland.
Daar ik nu op de woensdag werk voor de KRO gaat die ochtend helaas verloren, maar graag nodig ik belangstellenden uit voor dinsdagochtend 9 oktober tussen 9:30 en 11:00 uur. Locatie is een zaal in Antenne. Wees van harte welkom.
 
De volgende bijeenkomsten van de studie- en gesprekskring zijn voorlopig gepland op 6 november, 4 december2018 en 8 januari, 5 februari, 5 maart 2019. We willen de afsluitende bijeenkomst in april de schrijver Dekker uitnodigen.
Opgave voor de studiekring van de Regenboogkerk graag zo spoedig mogelijk bij Ds. Sjoerd Muller, of
 

terug
 
 

Exspecto
datum en tijdstip 19-01-2019 om 18.30 uur
meer details

Ochtenddienst
datum en tijdstip 20-01-2019 om 19.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 20-01-2019 om na de ochtenddienst
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.