PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddag Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddag

Nieuw seizoen bijbelstudiegroep op de donderdagmiddagvanaf 27 september.
Samen de bijbel open doen en ontdekken hoe de woorden uit dat boek een plek krijgen in ons eigen leven. Dat is in het kort wat we doen op de bijbelstudiegroep. Ieder jaar gebruiken we een ander boekje dat ons daarbij op weg helpt. Dit jaar is dat ‘Voorbeeldig geloven’ van Ds. René de Reuver, predikant in de PKN.  Daarin laat hij ons nader kennismaken met de Bijbelse personen die in hoofdstuk 11 van de Hebreeën brief worden genoemd: Abel, Abraham, Rachab… Hoe weten zij ons te inspireren?
We komen één keer in de drie weken bij elkaar, op de donderdagmiddag, te beginnen op 27 september, in de ‘Schatkamer’ in Antenne, van 14.00 tot 15.30 uur. Ieder jaar wisselt de groep wel van samenstelling, dus nieuwe leden kunnen zich zonder schroom aanmelden.
Deelnemers worden geacht het boekje zelf aan te schaffen. Het kost maar 7,50 euro. 
René de Reuver  Voorbeeldig geloven  ISBN  978 90 33800 28 3  Ark Media
Tot ziens! 
Ds. van de Wetering
 

terug
 
 

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur
meer details

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur
meer details

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 3 juni 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.