PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Drie avonden over het werk van de Heilige Geest Drie avonden over het werk van de Heilige Geest

God: daar hebben de mensen een beeld bij. Bij Jezus ook wel, vaak nog beter. Maar met de geest wordt het ingewikkeld. Welke rol speelt die Geest, waar in het Nieuwe Testament met name door Paulus toch aardig wat over neergepend is, in onze Regenboogkerk? En in ons eigen leven? Leidt de Geest automatisch tot tongentaal en profetieën en andere “bijzonderheden” of werkt Hij ook op andere manier? Welke Geestesgaven zijn er eigenlijk en hoe kom je daar achter? Vragen te over bij dit onderwerp, waar men binnen de PKN nog te vaak verlegen mee is. Daar gaan we dus wat aan doen. Wilt u meer weten? Hou dan de avonden van 30 oktober, 13 november en 27 november vrij. Op die avonden zullen Jaroah Haumahu (7.3-kerk in Epe) en ik dieper ingaan op het werk van de Heilige Geest. Meer informatie, zoals de exacte tijd en locatie) volgt via deze weg en via de app. Maar nu alvast van harte aanbevolen!                                                                    
SHM
 
 

terug
 
 

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur
meer details

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur
meer details

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 3 juni 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.