PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
Excursie naar Sjoel Elburg op zaterdag 6 oktober Excursie naar Sjoel Elburg op zaterdag 6 oktober

Sjoel Elburg vertelt het verhaal van de Joodse gemeenschap, die vóór de Tweede Wereldoorlog in deze stad te vinden was. U kunt er kennismaken met het dagelijks leven en de erediensten van de Joodse inwoners. Ook hun lotgevallen in de oorlog komen in beeld. Verhalen die nooit vergeten mogen worden! Tijdens een wandeling door Elburg ontdekken waar het zich allemaal heeft afgespeeld. 
Voor wie er nog nooit geweest is, maar ook voor wie al eerder het museum bezocht, is deze excursie zeer de moeite waard. De werkgroep ‘Kijken met ander ogen’ nodigt u en jou uit om mee te gaan op zaterdagmiddag 6 oktober. Ook leden van andere kerken zijn van harte welkom.
We verzamelen ons om 13.15 uur op de parkeerplaats bij de R.S.G. aan het begin van de Albert Schweitzerlaan. Graag vooraf opgeven bij Nely Zevenbergen  tel. 620098. Daarbij vermelden of u over een auto beschikt en passagiers wilt meenemen. 
De kosten (individueel te betalen) zijn 6 euro voor het museum (of gebruik uw museumkaart) en 4 euro voor de wandeling onder begeleiding van een gids.  Het programma duurt tot ongeveer 16.30 uur, waarna we wellicht nog ergens koffie gaan drinken…. 
Gaat u mee naar Elburg?
 

terug
 
 

Exspecto
datum en tijdstip 19-01-2019 om 18.30 uur
meer details

Ochtenddienst
datum en tijdstip 20-01-2019 om 19.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 20-01-2019 om na de ochtenddienst
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.