Jam/honing/wijnactie 2018 t.b.v. vakantieweek in Nieuw Hydepark, Doorn Jam/honing/wijnactie 2018 t.b.v. vakantieweek in Nieuw Hydepark, Doorn

Bij het uitkomen van deze Antenne gaat er weer een groep Epenaren een week naar Doorn voor een vakantieweek.
De vakantieweek is bedoeld voor personen die moeilijk alleen met vakantie kunnen. Zij kunnen alleen of met hun partner een weekje geweldig genieten. Zij worden verzorgd door een grote groep vrijwilligers die zijn uiterste best doet om het de gasten naar de zin te maken.
De kosten worden grotendeels door de deelnemers zelf betaald en, waar dit niet mogelijk is, door de diaconie. Daarnaast zijn er ook kosten die de diaconie voor haar rekening neemt.
Inmiddels hebben wij als werkgroep besloten om in het jaar 2019 geen vakantieweek te organiseren, maar dit te verschuiven naar februari/maart 2020. We hopen dan ook een deel van die kosten te dekken uit de opbrengst van deze jam/honing/wijnactie.
We hebben weer jam van uitstekende kwaliteit in diverse smaken en Biopharma-honing in allerlei smaken, tegen redelijke prijzen. Verder is er wijn in verschillende prijzen en soorten in rood, rosé en wit.
In september zijn bij een kerkdienst de bestelformulieren uitgereikt, Mocht u dit gemist hebben, dan kunt u het formulier aanvragen bij Han Klaasse, Scheperstraat 14, Epe, via de mail De ingevulde formulieren kunt u tot 21 oktober a.s. deponeren in een bus in de hal van Antenne.
In november worden de bestellingen bezorgd, precies op tijd om in de gezellige decembermaand van een goed glas wijn te kunnen genieten! U kunt het formulier desgewenst ook opsturen naar Han Klaasse, Scheperstraat 14, 8162 WN Epe.
Dit is een actie van de Centrale Diaconie Hervormde gemeente Epe, de Regenboogkerk Epe en de Samen op Weg-gemeente Vaassen, bestaande uit de Hervormde Kerk en de Tabernakelkerk. Tevens wordt deze actie mede ondersteund door de Hervormde gemeente te Welsum.
U helpt ons toch ook? Alvast dank voor uw medewerking!

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

zondag 3 juni 2018