Startzondag in schema, onder voorbehoud Startzondag in schema, onder voorbehoud

Startzondag In schema, onder voorbehoud
  9.30 uur dienst
10.45 uur koffie enz.
11.15 uur 4 groepen worden ingedeeld en krijgen te horen waar ze beginnen
11.30 uur start spel    wisselen per kwartier
                Parallel: in de hal of buiten: o.a. kaarten kleuren
                Schatkamer en/of buiten: kinderprogramma
12.30 uur verzamelen in de kerkzaal, presentatie ZWO waarna   opening van de maaltijd
13.00 uur  maaltijd aan tafels, deelname gratis, verzoek om donatie aan ZWO
14.00 uur  afsluiting in de eetzaal

Oproep: pareltjes van geloof  - draag woorden aan op zondag 16 september
Op startzondag komt in de kerkzaal een ‘parelketting’ te hangen. Op iedere parel staat één woord. Een woord dat weergeeft wat geloven voor ons zo kostbaar en uniek maakt. Om één voorbeeld te geven: zelf dacht ik aan VERTROUWEN, mijn overtuiging dat er een God is geeft mij vertrouwen in de goede afloop van onze turbulente wereldgeschiedenis.
Zo kunt u, zo kun jij, ook woorden aandragen. Op 16 september staat er een ‘brievenbus’ in Antenne waarin u op een briefje het woord van uw keuze kunt schrijven. Er liggen ook briefjes en een pen bij de ‘bus’. Mailen kan natuurlijk ook.   Als u wilt, mag u er ook bij vertellen waarom u juist dit woord hebt gekozen. En als u de vrijmoedigheid hebt daar in de startdienst iets aan ons allen over te vertellen is dit helemaal mooi, schrijf dan uw gegevens erbij, mogelijk neem ik dan contact op.  Er zijn een beperkt aantal ‘parels’, dus ik zal een selectie moeten maken, maar bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking.
Wat zijn uw en jouw ‘pareltjes van geloof’?

Sectie 5 beraad
datum en tijdstip 19-09-2018 om 14.00 uur

Exspecto
datum en tijdstip 22-09-2018 om 18.30 uur

ochtenddienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur
In de God van de Bijbel geloven en in zijn Koninkrijk verrijkt ons leven. Soms zou je dat bijna vergeten, door de negatieve benadering en onverschilligheid in onze moderne samenleving. We zijn schatrijk! Bij de start van het nieuwe seizoen doet het goed dat samen te vieren. In de dienst lezen we over de schat in de akker en een parel van grote waarde (Mattheüs 13). We proberen daar zelf woorden aan te geven. Wat maakt geloven zo waardevol?
Beide predikanten gaan in de dienst voor. meer details

zondag 3 juni 2018